Van a hétfő, meg a kedd, és talán a csütörtök is, meg van a lúzer nap is. Hogy is írjam le, bár szerintem mindenkinek ismerős, felkelsz, akárhová nézel bánat, rossz kedv, nyúlás málás, semmi sem úgy megy ahogy kellene, sírdogálás, dühroham, végtelen telefonok (megjegyzem itt egy női szar napról beszélek, ezt sehogy sem lehet összekeverni egy férfi szar napjával - az egész más). Általában akkor következik be, amikor valami természeti katasztrófa történik az emberrel, rájön, hogy meghízott, összeveszett a legjobb barátnőjével, a pasi nem jött össze, főnök egy szemétláda, vagy hasonlók. Végig gondoltam tehát, mivel is lehet megbolondítani egy napot, úgy nőiesen:

1. Vegyél egy cipőt magadnak

Ez a legjobb, a lábad sosem kövér, és egy magassarkút felpróbálgatni mindig szexi érzés, és valahogy cipő mindig kell, ugye észrevettétek?! Vagy nincs, vagy nem jó a színe, vagy kell egy laposabb, vagy magasabb, vagy ahhoz a kabáthoz éppen nincs, vagy mind töri a sarkad, vagy éppen nagyon jó akció van, de ha mindez nem elég, akkor ez a kis fekete mindenhez jó, és ez kell.

Ráfordítási költség: 5-15 ezer vagy még több,

Felhasznált idő: Egy egész délutánt ezzel boldogan el lehet tölteni

2. Menj el fodrászhoz

Ez is nagyon jó érzés szépen megnyomorgatják a fejed, csodálatosra formázzák a hajad, és úgy érzed egészen más nő lettél. Kilépsz az utcára és úgy érzed gyönyörű vagy, no ez egy szuper feeling, nagyon javaslom. Vágtázol, mint egy istennő és közben arra gondolsz, hogy kapja be az akárki. Persze van némi kockázata, hogy elbasszák a hajad, de lazán kell hozzá állni és kész.

Ráfordítási költség: 2 és 5 ezer forint között,

Felhasznált idő: egy - két óra...

3. Zabálj sütit

Nagyon veszélyes, de felemelő érzés, rövid távon nagyon feldob, csak később felébrednek a lelkiismeret hangjai, hogy már megint dagadtra eszed magad te állat, te...ezért kell gyorsan túl lenni rajta, mielőtt bekondulna a vészharang. Több lehetséges varriáció is van, előkelően nagyasszonyosan a város legdrágább cukijában laza könnyedséggel a ház specialitását kérni, dekadens porcelántányéron...avagy a sarki cukiban elvitelre felvásárolni az összes gesztenyeszívet, persze inkognitóban, mintha füvet vennél, ne lássa senki, hogy így le vagy rongyolódva. Legkevésbé javasolt megoldás egy doboz málnafagyival - ugyis lightos felkiáltással - beülni a tévé elé és lassan elkanalazgatni...

Ráfordítási költség: krémes 350 Ft, sacher torta 450, és az érzés megfizethetetlen.

Felhasznált idő: 20 perc + lelkifurdalás + torna

4. Hallgass heavy metált (vagy bármi más zenét)

Engem ez nagyon feldob, bár tudom mindenkinek más jön be, szóval akkor bármilyen zene, de tökig, fulosan. Ez tulajdonképpen ingyenes, a hangulatot lehet emelni, ha rózsaszín plüss szobapapucsban léggitározunk, heves fejrázással. Megvan a kép? Átrendezi az agysejteket, garantált újraéledés.

Ráfordítási költség: 0 forint

Felhasznált idő: akármennyi, míg el nem zsibbadtál, míg kapsz levegőt, el nem hasaltál a plüsspapucsban...

5. Italozz a barátnőddel

No, ez király, ha ezt sikerül összehozni, az egyik legjobb. Szükséges jelentősebb mennyiségű pina coláda vagy mohito, szóval értelmes italok. Az előzővel remek szójátékokat lehet játszani, néhány kör után főleg fiatal pincérfiúk jelenlétében... Nos és az ilyen est aztán ki tud bontakozni, ki tud szélesedni, hogy úgy mondjam. Legutóbbi témánk, amin sajnos kicsit romossá röhögtük magunkat, a következő  volt: hova helyeznél tetoválást a testeden....

Nálam ez győzött (kép):

de a barátnőm szerint ez nem praktikus, mert ugye idővel, majd lapozni kell...asszem ezzel sikerült a néhány koktél utáni párbeszédek alaphangulatát és színvonalát idevarázsolni.

Ráfordítási költség: 0 forint, ha meghívnak, 5-10 ezer ha te hívod meg...

Felhasznált idő: egész este, akár éjszakába nyúlva

6. Takaríts

Ezt csak viccből mondtam, egyáltalán nem igaz, ezen a napon szard le.

Szóval felejtős a lúzer nap hölgyeim, nincs az a téma ami megérné, de hát néha azért összejön és akkor lehet a listát végig csinálni! Amúgy meg szép az élet!

Tippeket kérek még :)