Átlagosan egy nap 4973 lépést tesz meg egy ember. Én különös vonzalmat érzek a lépkedés iránt, szeretek jönni menni sétálni, mászkálni, csellengeni, slattyogni és különösen ballagni. Újabban gyalog megyek hazafelé, nem a teljes szakaszt, mert azért az túl sok lenne, de Budáról átkelek Pestre. Végig mendegélek a hídon, nézem a vizet és gondolkodom erősen. Ez egyik részről nézve nagyon jó, mert növelem az átlagos lépés számot - Magyarország ebben is jobban teljesít - másfelől annyira nem, mert a folyamatos gondolkodás és elemzése az életnek nem szokott jót tenni a kalóriaigényemnek Lehangolódom esetleg. Akkor meg eszem. Habos meggyest, meg nutellapuffancsot.

A nagy szerelem elkerül, léphetek én akármerre, akármennyit ezen a területen, nem jön össze a dolog. A legutóbbi szembesülésem az évekig tartó vonzódás tárgyával, milyen hülyeség nem tárgy volt férfi - meggyőzött arról, hogy nincs semmi keresnivalóm ezen a területen. Fogalmam sincs semmiről. Ha általánosítani akarnék azt mondanám, hogy a férfiak az üres, semmitmondó, közhelyes nőket szeretik, akik hisztivel ijesztgetik őket és tartják karban a kapcsolatot. Ettől annyira lerémülnek, hogy inkább kutyába mennek, csak nehogy kitörjön a vihar. Ezt idővel annyira megszokják, hogy már boldogok is. Tudom nincs így, csak én futottam rá efféle megoldásokra. Megüresedtem, elment a kedvem. Jelenleg az érzelmi életem a következő színvonalon fut, és ezért már tényleg én kérek elnézést - rövid sztoribejátszás következik.

12512398_1145519068832958_8413181082480245009_n.jpg

A tavaszon megismerkedtem - volt egy felindulás, hogy én most azonnal pótolom és megoldom és így tovább - egy alkalmasnak tűnő emberrel. Értelmesnek látszott az élet egyéb területein, érdeklődő, kedves, szeretett fotózni, ez lett volna a szellemi alapja a közeledésnek. Csettelgettünk, sőt fel is hívott telefonon. Azonban néhány nap után kiderült, hogy egyetlen és legfőbb érdeklődése az anális szex, e körül forog minden érdeklődése. Attól a pillanattól, hogy ez a gát beszakadt és beismerte ezt nekem, nos onnantól már csak erről volt hajlandó értekezni. Meg is kérdezte kedvesen, hogy én szeretném-e, hogy naponta többször élvezzem ezt a dolgot és hogy milyen klassz ez, mert a fogamzásgátlással sem kell foglalkozni. Juhé. Nem tudom hogyan lehetne plasztikusan érzékeltetni a világgal, hogy én mint nő, így a társkeresgélés kellős közepén milyen mély és átszellemült boldogságot éreztem a felvetés után. Ahogy ültem  a széken miközben olvastam a gondolatait... ahogy rögtön pohár vízért nyúltam, és megpróbáltam gyorsan valami konkrétumra gondolni például kvantumfizika. Néha amikor hámozom a krumplit, vagy darálom a mákot, el szoktam révedni, hogy mégis ezeknek a jámbor férfiaknak mi járhat a fejükben. Beszélget egy nővel, majd x időn belül, azaz minél hamarabb felvezeti eredeti ötletét, hogy ő csak seggbe. Milyen reakciót vár? Mit gondol a nőkről úgy általában, vagy nem általában, úgy szerdánként, vagy pénteken. Milyen kis praktikus, életrevaló, nem kell fogamzásgátlás. Ah, tényleg átjárt a felhőtlen boldogság a karma meg a holdvilág. Nem is akarom ezt tovább fejtegetni, élje vidám kis életét. Tegnap azonban az az öröm ért, hogy újra jelentkezett. Illedelmesen megkérdezte, hogy vagyok, majd rövid szünet után újból rátért a popó szex kérdésére. Mondtam neki, hogy most tényleg ráérzett, valóban lesz itt valami fluxus közöttünk, mert az elmúlt hetekben rájöttem, hogy ez az én vágyam is és már alig vártam hogy jelentkezzen. Tényleg? - kérdezte összezavarodva. Nem, nem és nem. Szeretnék medve lenni és nyári álomba merülni. Vagy még inkább egy panda, azt mindenki olyan cukinak találja, ahogy kövéren ül valami zöldséggel a szájában.

meaning-of-life-16.jpg

Elgondolkodtam aztán, miközben a csapot javítottam - ilyen teflon szalaggal tekergettem, elmondhatatlanul ügyes vagyok gendersemlegesen -, hogy mi is az a kompromisszum amit meg kellene tenni egy kapcsolatért. Azért, hogy elmondhassam van kapcsolatom... Mennyire kell ez nekem? Milyen világban mászkálok így virtuálisan, akartam én ezt? Tovább erősítette hangulatomat, hogy egy kolléganő a minap rám írt kétségbeesve, hogy kíváncsi a véleményemre. A pasija szeretné, ha szex közben után, alatt már nem tudom, annyira meghatott a bizalma, szóval pisi szexet szeretne az ember és hogy ő megengedje-e ezt? Attól tart, hogy ha nem megy bele ezekbe a mutatványokba, akkor elveszíti a férfit, álmai emberét. Meg voltam illetődve. Mondtam neki, ahogy a te gusztusod ezt megengedi, csak a szerint. Semmi többet, meg különben is ez csak kettejükre tartozik. Álmaid embere, na szép, nem tudom én álmomban azért más látok, hát legalább ott ha lehet kérnem, de ki ért már engem. Aztán a kolléganő meghozta a döntését, kíváncsi leszek, hogy milyen eredmény következik belőle. Álmai pasija milyen meglepetésekkel készül még?

Úgy érzem sok ez már nekem, pihenésre és relaxációra van szükségem, valahogy elment a fenébe ez az egész akciózás. Szerelmes leszek felelőtlenül, aztán kétségbeesetten kapálódzom, hülyékkel beszélgetem és lehet elmegyek fontos dolgok mellett. Amúgy is azt hiszem május 22-én elkezdtem öregedni, még nem tudom, hogy ezzel az érzéssel mit kezdek, de nagyon nem szimpatikus, fáj a fejem és rossz kedvem van. Persze lehet, hogy az egész ettől a szerelmi hajótöréstől van, csak nem akarom bevallani.